Hotpot

De hotpot is een speciale ronde pot die in de magnetron tegen hoge temperaturen is bestand. Hierdoor kun je glas fusen/verhitten tot 800 a 900 graden Celsius. Van diverse stukjes glas maak je een ontwerp. Dit gaat in de hotpot en vervolgens in de magnetron. Het glas smelt samen tot een prachtig object wat je kunt gebruiken als hanger voor een ketting, oorbellen of steentjes voor een armband. Je gaat dus met een uniek sieraad naar keuze naar huis.
De workshop is incl. koffie/thee en wat lekkers.

Aantal deelnemers: minimaal 3 – maximaal 6
Duur: 2,5 uur

Mozaïekhanger

We knippen glas in kleine stukjes en plakken dit in een zilverkleurige hanger. Er zijn verschillende vormen beschikbaar. Het is een precies werkje waarmee je een sieraad maakt in eigen kleur en stijl.

Nadat je de hanger vol geplakt hebt, moet het drogen. Daarna kan het gevuld worden met voegmiddel of met epoxie/kunsthars. Als je het sieraad wilt voegen dan heb je de mogelijkheid om het werkstuk zelf thuis af te maken, hiervoor krijg je het benodigde materiaal mee. Je kunt er ook voor kiezen om dit te laten doen door mij en het sieraad later op te halen of op te laten sturen. Als je kiest voor epoxy/kunsthars zal ik het sieraad voor je afwerken zodra het gedroogd is.
Tussendoor neem je even pauze en drink je koffie/thee met iets lekkers.

Aantal deelnemers: minimaal 3 – maximaal 10
Duur: 2 uur

Armband van koeienhuid

Van echte koeienhuid maak je een armband op maat. Door het natuurlijke materiaal is de armband huidvriendelijk. Je kunt kiezen uit diverse kleuren en maten. Je versiert de band met schuivers, bedels, kralen enz. Er komt een goed magneetslotje of en drukknoopsluiting aan, we overleggen wat jij het prettigst vindt. Supergaaf om te showen met deze unieke armband!
Koffie/thee (of liever koeienmelk ;-)) en iets lekkers zijn inbegrepen.

Aantal deelnemers: minimaal 2 – maximaal 10
Duur: 2 uur

Armbanden en kettingen van diverse materialen

Je kunt naar geheel eigen idee een ketting of armband maken met bijv. leren veters, suède koord, fietsband, kralen, bedels enz. Deze workshop is zowel geschikt voor kinderfeestjes als voor volwassenen.
We kunnen vooraf met elkaar een minimum en een maximumprijs afspreken.

Aantal deelnemers: minimaal 2 – maximaal 10
Duur: in overleg

Alle prijzen zijn in overleg afhankelijk van soort workshop en groepen grote.